Beatbelly in fitnessclubs

  Over Beatbelly

  In diverse fitnessclubs - nu al zo'n 120 locaties - kunt u meedoen met speciale BeatBelly trainingen.

  Samen met anderen en onder leiding van een gecertificeerde trainer gaat u op muziek aan de slag.

  In een kwartier tijd heeft u er een volledige training opzitten, inclusief warming up en cooling down - het buikspierkwartier.

  Naast het buikspierkwartier wordt BeatBelly gebruikt voor een full body workout of in een circuit training. Bij deze trainingen komt uw hele lichaam aan bod

  Of u kunt BeatBelly combineren met indoor cycling of pilates.

  Videos van groepslessen
  Sylvia van Swieten en Elliot Nok hebben video's opgenomen van twee soorten Beatbelly lessen. Instructeurs kunnen deze lessen gebruiken als inspiratie voor hun eigen lessen of de les één op één overnemen.

  BeatBelly opleiding voor instructeurs
  BeatBelly heeft een online leeromgeving voor BeatBelly instructeurs gemaakt. Hier kunnen fitnessinstructeurs alle  kennis vergaren die nodig is voor verantwoorde en goede BeatBelly trainingen. Inclusief examen, opload van profiel, en toegang tot oefeningendatabank de Exercise Manager.

  Vanzelfsprekend is het mogelijk om naast de online opleiding ook een praktijkopleiding op locatie te krijgen.

  BeatBelly bij u in de buurt
  BeatBelly is een nieuw fitnessproduct dat door steeds meer fitnessclubs en fysiotherapeuten in het programma wordt opgenomen. Kijk of u er een mogelijkheid is om BeatBelly te proberen bij u in de buurt.

  Speciaal pakket voor fitnessclubs
  Voor fitnessclubs hebben we een speciaal BeatBelly Fitness pakket samengesteld. Inclusief een voor fitnessclubs lucratieve korting. Kijk voor meer informatie op onze website: pakket fitnessclubs

  Wilt u meer informatie of een afspraak? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." target="_blank">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

  Contact

  StraksStrak BV

  Postbus 99
  NL - 4100 AB Culemborg

  T. +31 (0)345 - 514641
  E. info@beatbelly.com

  Laatste Nieuws

  Social Media

  Volg ons. Mis onze acties in de toekomst niet!

  Top