Pilates

  Over Beatbelly

  Oud & Nieuw: Pilates en core training met BeatBelly

  Anita Louwes geeft les in Pilates in haar eigen Pilates Studio Anita. De enthousiaste sportinstructrice werkt nu ook met de BeatBelly.

  “Het mooie van Pilates vind ik dat het een techniek van honderd jaar oud is en nog steeds werkt. Het is echt het fundament van de fitness.” Thuis geeft Anita les met een bed en een omgekeerde stoel –volgens haar nog steeds de beste manier om Pilates te geven.

  Op de sportschool is dat een heel ander verhaal. Daar werkt ze met matjes, maar dat betekent wel dat haar klanten zelf hun buikspieren moeten aanspannen, en bovendien dat ze daarbij vaak last krijgen van hun nek en schouders. Da’s dus voor veel mensen nog best lastig, en daarom was ze uitermate blij met de Beatbelly. “Met de BeatBelly wordt je meteen in een goed positie neergezet. Je gebruikt meteen ontzettend je buik!” Wat helpt is dat BeatBelly geschikt is voor, zoals Anita het zegt ‘Jan en alleman!” Anita gebruikt het dan ook thuis, bijvoorbeeld bij klanten die zijn doorverwezen door de fysiotherapeut, maar ook op de sportschool, waar inmiddels tien bankjes staan.

  Contact

  StraksStrak BV

  Postbus 99
  NL - 4100 AB Culemborg

  T. +31 (0)345 - 514641
  E. info@beatbelly.com

  Laatste Nieuws

  Social Media

  Volg ons. Mis onze acties in de toekomst niet!

  Top