Over Beatbelly

  Over Beatbelly

  Met het BeatBelly bankje doet u oefeningen die uw lichaam, romp en buik sterk, soepel en lenig maken.
  Omdat de BeatBelly kan kantelen, gaat uw lichaam als vanzelf mee met de natuurlijke beweging. BeatBelly is een training die intuïtief werkt, uiterst effectief is en die makkelijk is vol te houden. En daarmee is BeatBelly de training waarmee u uw lichaam aanzienlijk zult versterken.

  Speciale aandacht voor de romp
  Met BeatBelly traint u uw hele lichaam. Speciale aandacht verdient de training voor de spieren in de romp. Ook de normaal gesproken moeilijk te trainen schuine buikspieren worden getraind. En dankzij de manier waarop u op het bankje zit komen ook de bovenbeenspieren en de lage onderrugspieren aan de beurt. BeatBelly zorgt daarmee voor een volledige training van de belangrijkste spiergroepen van uw buik en de rest van uw romp.

  Wilt u meer weten welke rompspieren u met BeatBelly traint: welke spieren?

  Core Stability Training
  BeatBelly is niet alleen een mooi product waarop het prettig trainen is. Het product is ook een bijzonder effectieve methode voor Core Stability Training. Door de comfortabele houding kunt u de training goed doseren en houdt u trainen makkelijk vol. Doordat u het bankje in balans moet houden worden belangrijke spierweefsels aangesproken die bij traditionele buikspiertrainingen niet worden gebruikt.

  Wilt u meer weten over het effect van BeatBelly: Core Stability Training

  Veelgestelde vragen
  We proberen u op deze website zo goed mogelijk te informeren over alle aspecten van BeatBelly. Toch hebben we vanuit verschillende hoeken nog vragen gekregen. Deze vragen met onze antwoorden geven puntsgewijs een overzicht van de verschillende aspecten van BeatBelly.

  Voor een overzicht van de veelgestelde vragen en antwoorden: veelgestelde vragen

  Contact

  StraksStrak BV

  Postbus 99
  NL - 4100 AB Culemborg

  T. +31 (0)345 - 514641
  E. info@beatbelly.com

  Laatste Nieuws

  Social Media

  Volg ons. Mis onze acties in de toekomst niet!

  Top